AnaSayfa / Genel / Kahve falında araçla uçmak

Kahve falında araçla uçmak

Kahve falında araçla uçmak ardından bu kişiye açılacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında araçla uçmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, evlilik v.b konuları devreye sokabilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında bir araçla uçmak işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında araçla uçmak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında araçla uçurumdan uçmak üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına alamet eder.

Kahve falında yanan araç görmek işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araçla düşmek ruhen güzelleşeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine alamet eder.

Kahve falında araç satın almak çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında araç plakası görmek kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine delalettir.

Kahve falında uzun araç görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir