AnaSayfa / Genel / Kahve falında hep bebek görmek

Kahve falında hep bebek görmek

Kahve falında hep bebek görmek kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında hep bebek gördüyseniz:

  • Popülerliğiniz artıyor.

Kahve falında hep aynı bebeği görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında hep bebek görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hep aynı evi görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, çözüm bulmak için fikir danışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hep okul görmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına işaret eder.

Kahve falında hep kalabalık görmek hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine inanılır.

Kahve falında hep kaçmak kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına işaret eder.

Kahve falında hep birini görmek ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında hep aynı kadını görmek doğru haber almaya, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir