AnaSayfa / Genel / Kahve falında hep kaçmak

Kahve falında hep kaçmak

Kahve falında hep kaçmak hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, rahat bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında hep kaçmak gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan, çevre uyumsuzluğu yüzünden vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında hep kaçmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hep birilerinden kaçmak bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, yolculuğa rivayet etmektedir.

Kahve falında hep okul görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hep aynı evi görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına işarettir.

Kahve falında hep aynı kadını görmek değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hep aynı kişiye aşık olmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hep deniz görmek yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında hep birini görmek çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir