AnaSayfa / Genel / Kahve falında helva istemek

Kahve falında helva istemek

Kahve falında helva istemek çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, alışveriş yapacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında helva istemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği bilgileri iki kere kontrol etmekte fayda var.

Kahve falında helva canı istemek başarılı bir kariyere sahip olacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine işaret eder.

Kahve falında helva istemek kendisine fırsatlar yaratacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında un helvası yemek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında helva dağıttığını görmek bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi falı kapatan kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin helvasını yemek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına alamet eder.

Kahve falında helva kokusu almak elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine delalet eder.

Kahve falında tahin helva yemek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt helva yemek kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir