AnaSayfa / Genel / Kahve falında helikopter sineği görmek

Kahve falında helikopter sineği görmek

Kahve falında helikopter sineği görmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, çok büyük yenilikler yapacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına inanılır.

Kahve falında helikopter sineği gördüyseniz:

  • İşyerinizde, bazı arkadaşlarınızın sizi çekememelerinden ya da kıskanmalarından kaynaklanacak bazı karışıklıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında helikopter sineği görmek fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askeri helikopterin düştüğünü görmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah helikopter görmek çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında helikoptere kullanmak düşmanlar ile mücadele edeceğine, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Kahve falında helikopterle yükselmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında helikopterlerin uçtuğunu görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına yorulur.

Kahve falında oyuncak helikopter uçurmak dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında helikopterden kaçmak aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatını yoluna sokacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir