AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye olarak ayakkabı almak

Kahve falında hediye olarak ayakkabı almak

Kahve falında hediye olarak ayakkabı almak projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine, vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında hediye olarak ayakkabı almak gördüyseniz:

  • Karşımızdaki kişiye anlayışlı davranabilmek için çok fazla çaba harcamamız gerekebilir.

Kahve falında yeşil ayakkabı hediye almak toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi ayakkabı hediye almak kafasının boşalacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni ayakkabı hediye etmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında siyah ayakkabı hediye almak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında topuklu ayakkabı hediye almak uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına delalet eder.

Kahve falında ayakkabı hediye vermek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden ayakkabı hediye almak evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı hediye edildiğini görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir