AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye halı almak

Kahve falında hediye halı almak

Kahve falında hediye halı almak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, onu darda bırakmayacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hediye halı almak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında halı hediye edildiğini görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye halı görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında halı hediye etmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında hediye halı almak eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, düze çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında halı hediye almak eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına yorulur.

Kahve falında halıyı düşürmek eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli halı görmek bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına delalettir.

Kahve falında camide halı yıkamak başının ağrıyacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir