AnaSayfa / Genel / Kahve falında hediye çorap almak

Kahve falında hediye çorap almak

Kahve falında hediye çorap almak bir koyduğu işten üç alacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, işlerinin bu sayede açılacağına, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında hediye çorap almak gördüyseniz:

  • Siz ya da karşınızdaki kişi dürüst bir karar alabilmek için tüm gerçekleri paylaşmadıysanız, duygusal bir durum söz konusu olabilir.İlerlemek için gerekli değişiklikleri yapmaya hazır olmalısınız.

Kahve falında hediye çorap almak kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorap hediye almak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine işarettir.

Kahve falında çorap hediye edildiğini görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz çorap hediye almak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında birine çorap hediye etmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çorap hediye etmek alim ve bilge insan olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında çiçekli çorap görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında yırtık tül çorap giymek borçluysa borcunu ödeyeceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir