AnaSayfa / Genel / Kahve falında bilezik hediye almak

Kahve falında bilezik hediye almak

Kahve falında bilezik hediye almak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, iyi hissedileceğine, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bilezik hediye almak gördüyseniz:

  • Yetersiz ya da faydasız anlaşmaları, işleri veya planları bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında gümüş bilezik hediye almak sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bilezik hediye vermek rahata kavuşmaya, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik hediye edildiğini görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalettir.

Kahve falında altın bilezik hediye etmek karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, rahat bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında hediye bilezik almak tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden bilezik hediye almak kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine işarettir.

Kahve falında hediye bilezik görmek gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında altın bilezik hediye almak sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir