AnaSayfa / Genel / Kahve falında hazır çorba almak

Kahve falında hazır çorba almak

Kahve falında hazır çorba almak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında hazır çorba almak gördüyseniz:

  • Rahatsız edici durumlar oluşabilir veya belli konularda anlaşmazlıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında hazır çorba görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hazır çorba almak yanlış yollardan döneceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına işarettir.

Kahve falında banyo yapmak için hazırlanmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına delalettir.

Kahve falında oruç tutmaya hazırlanmak çok daha mutlu olunacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına delalettir.

Kahve falında pişmeye hazır tavuk görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmaya hazırlanmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, önün açılacağına işaret eder.

Kahve falında ölüm için hazırlanmak korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yolculuk için hazırlanmak sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir