AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayvan gözü görmek

Kahve falında hayvan gözü görmek

Kahve falında hayvan gözü görmek uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, güvensizlik duymaya, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, daha sonra işi çok iyi bir şekilde öğrenip çok kolay ve kazançlı şekilde projeler üreteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan gözü gördüyseniz:

  • Yönünüzü belirleyip, o yolda ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında hayvan gözü yemek yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayvan gözü görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında tek gözlü hayvan görmek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında üç gözlü hayvan görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında hayvana sarılmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan okşamak işlerin rast gideceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında derisi yüzülmüş hayvan görmek haneye bolluk ve bereket geleceğine, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet eder.

Kahve falında gelincik hayvanını öldürmek yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir