AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayır yemeği yapmak

Kahve falında hayır yemeği yapmak

Kahve falında hayır yemeği yapmak adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, malını ve parasını sağlama alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayır yemeği yapmak gördüyseniz:

  • Evde veya yakın çevrenizde olan biten şeyleri onaylamıyor olabilirsiniz.

Kahve falında hayır yemeği yapmak sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayır işi yapmak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye hayır yapmak ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine delalet eder.

Kahve falında hayır yapmak hem eğleneceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine delalet eder.

Kahve falında camiye hayır yapmak çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayır yemeği yemek haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında hayır yemeği görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayır yemeği vermek sorunların yakın zaman içinde artacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir