AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayır yapmak

Kahve falında hayır yapmak

Kahve falında hayır yapmak bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, kötü günleri geride bırakacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayır yapmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda değişiklik yapma niyetinde olabilirsiniz.

Kahve falında ölüye hayır yapmak hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayır işi yapmak yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayır yemeği yapmak iç dünyasının zenginleşeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hayır yapmak yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camiye hayır yapmak sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında başkasının hayır yaptığını görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden hayır duası almak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, sıkıntılarını arkasında bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında hayır için para vermek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, başarısızlığa düşüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir