AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayalet yakalamak

Kahve falında hayalet yakalamak

Kahve falında hayalet yakalamak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayalet yakalamak gördüyseniz:

  • Detayların içinde kaybolmadan büyük resmi hatırlayarak kendinizi rahatlatabilirsiniz.

Kahve falında hayalet yakalamak zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına rivayet eder.

Kahve falında hayaletli ev görmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir hayalet görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine inanılır.

Kahve falında kendini hayalet görmek herhangi zarara uğramayacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına delalettir.

Kahve falında hayaletle konuşmak borçlarının kapanacağına, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında hayalet olduğunu görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında hayalet öldürmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine işarettir.

Kahve falında hayalet kadın görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, ailenin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir