AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini hayalet görmek

Kahve falında kendini hayalet görmek

Kahve falında kendini hayalet görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, hanesinin bollukla dolacağına, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, solan yüzünün güleceğine, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına işarettir.

Kahve falında kendini hayalet gördüyseniz:

  • Mesleki konularda ya da eğitiminizle ilgili konularda ani kararlar vermekten kaçının.

Kahve falında evde hayalet görmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayalet avlamak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cin hayalet görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayalet olduğunu görmek kurtuluşu bulacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında hayalet görmek elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine yorulur.

Kahve falında kadın hayalet görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bir hayalet görmek anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına delalettir.

Kahve falında ölüp hayalet olmak kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, para sıkıntısı çekmeden, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir