AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayal kırıklığına uğramak

Kahve falında hayal kırıklığına uğramak

Kahve falında hayal kırıklığına uğramak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, para yatıracağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işarettir.

Kahve falında hayal kırıklığına uğramak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler veya hareketler geleceğe belirsiz bakmanıza neden olabilir.

Kahve falında hayal kırıklığına uğradığını görmek parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hayal kırıklığına uğramak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine rivayet eder.

Kahve falında hayal kırıklığı görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında hayal kırıklığı yaşamak fedakârlıklar yapacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında hayallerini görmek eve huzur dolacağına, manevi olarak çok yıpranılacağına delalettir.

Kahve falında erkeğin hayalarını görmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, ters giden işlerin normale döneceğine işaret eder.

Kahve falında hayalarını görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında hayal ettiğin şeyi görmek inancının zayıflayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir