AnaSayfa / Genel / Kahve falında hayal ettiğin şeyi görmek

Kahve falında hayal ettiğin şeyi görmek

Kahve falında hayal ettiğin şeyi görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, kendisine gelemeyeceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, gözyaşına boğulacağına yorulur.

Kahve falında hayal ettiğin şeyi gördüyseniz:

  • Mantıklı davranmaya çalışmanız gerekiyor.

Kahve falında hayal ettiğin şeyi görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hayal ettiğini görmek yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi hayalarını görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hayal kırıklığına uğramak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında erkeğin hayalarını görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, kudretinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında hayal kırıklığı görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine inanılır.

Kahve falında hayal kırıklığı yaşamak insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, etrafındaki insanlara karşı mahcup olacağına işaret eder.

Kahve falında hayal kurduğunu görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir