AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzun içine girmek

Kahve falında havuzun içine girmek

Kahve falında havuzun içine girmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzun içine girmek gördüyseniz:

  • Sizi bazı tartışmaların içerisine çekmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında havuzda girmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerle havuza girmek yeni bir ilişkiye başlamaya, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına rivayet eder.

Kahve falında bir erkekle havuza girmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında havuz girmek tersliklerin yoluna gireceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boş havuza girmek sevip saydığı bir birey olunacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında sıcak havuza girmek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kalabalık havuza girmek sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle havuza girmek maddi zararının giderileceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir