AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzdan para toplamak

Kahve falında havuzdan para toplamak

Kahve falında havuzdan para toplamak çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, hem moral hem de çareler bulacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzdan para toplamak gördüyseniz:

  • En detaycı veya yetkili mercii bile çalışmalarınızı ayakta alkışlayabilir.

Kahve falında havuzdan para toplamak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuzdan altın toplamak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına işarettir.

Kahve falında havuza para atmak başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine inanılır.

Kahve falında dilek havuzuna para atmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine alamet eder.

Kahve falında havuzda para görmek elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında camiye para toplamak keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında yerlerden bozuk para toplamak hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden metal para toplamak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir