AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuzda yüzemediğini görmek

Kahve falında havuzda yüzemediğini görmek

Kahve falında havuzda yüzemediğini görmek yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına yorulur.

Kahve falında havuzda yüzemediğini gördüyseniz:

  • Size ait şeyleri korumalısınız.

Kahve falında havuzda yüzen köpek görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzen insan görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iyi halinin kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda yüzen kadın görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzda yüzmeye çalışmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına inanılır.

Kahve falında havuzda yüzme öğrenmek malının, parasının ve makamının artacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında havuzda yüzenleri görmek zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında havuzda yüzen insanlar görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında havuzda yüzen balık görmek içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir