AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzme havuzu görmek

Kahve falında yüzme havuzu görmek

Kahve falında yüzme havuzu görmek istediği yola çıkacağına, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, hasadının tarlasında kalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında yüzme havuzu gördüyseniz:

  • Yanlış bilgilendirme, yanlış anlaşma veya doğru olmayan haberler nedeniyle özel bir kişiyle aranız bozulabilir.

Kahve falında havuzda yüzen kişiler görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını havuzda yüzerken görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, şansının hep açık olacağına delalettir.

Kahve falında havuzda yüzen insan görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında havuzda yüzememek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzen adam görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında havuzda yüzenleri görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzen bebek görmek oğlu evli ise boşanacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuzda yüzen kadın görmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir