AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla gezmek

Kahve falında arabayla gezmek

Kahve falında arabayla gezmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla gezmek gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda sizi yönendirmeye çalışan kişilere karşı tedbirli olamayabilirsiniz.

Kahve falında bebek arabasıyla bebek gezdirmek hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanla arabada gezmek fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, mutlulukların yarım kalacağına işarettir.

Kahve falında lüks arabayla gezmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına işarettir.

Kahve falında araba alıp gezmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle arabada gezmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni arabayla gezmek evlatlarının hayrını göreceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşınla arabayla gezmek rızık elde edeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabada gezmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir