AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanın delirdiğini görmek

Kahve falında hastanın delirdiğini görmek

Kahve falında hastanın delirdiğini görmek sahip olduğu bolluğun ve zenginliğin azalacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına yorulur.

Kahve falında hastanın delirdiğini gördüyseniz:

  • Belli bir kararı zorlamak ya da karar vermek için zorlanmak gerekmiyor.

Kahve falında hastanın delirdiğini görmek işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın delirdiğini görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının delirdiğini görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine yorulur.

Kahve falında bir yakınının delirdiğini görmek ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin delirdiğini görmek kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanın delirdiğini görmek onlardan büyük hayır göreceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında annenin delirdiğini görmek geçim derdinin kalmayacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ablasının delirdiğini görmek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, istediği gibi hareket edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir