AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla anarya gitmek

Kahve falında arabayla anarya gitmek

Kahve falında arabayla anarya gitmek bundan hayır göreceğine, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla anarya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda insanların işinize karışmasını ya da itirazlarla karşılaşmak istemiyorsanız sır saklamayı bilmeniz gerekiyor.

Kahve falında arabayla anarya gitmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kötü gidişe dur denileceğine inanılır.

Kahve falında anadol araba görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine rivayet eder.

Kahve falında meryem ana kilisesini görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına rivayet eder.

Kahve falında anadolu lisesi görmek ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, yollarını ayıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hatice anamızı görmek aşık olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ana görmek mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında anayol görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işarettir.

Kahve falında fatma anamızı görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, iş hayatında başarılı olmaya işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir