AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaneye gidememek

Kahve falında hastaneye gidememek

Kahve falında hastaneye gidememek bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, şansın ve kısmetin de açık olacağına, güzel haberlerin alınacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hastaneye gidememek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere aynı şiddette cevap vermeniz, yangına körükle gitmeniz anlamına gelebilir, politik olmakta fayda var.

Kahve falında hastaneye gitmek istemek çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında akıl hastanesine gitmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında hastaneye gideceğini görmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalet eder.

Kahve falında hastaneye gidip muayene olmak yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine alamet eder.

Kahve falında hastane ziyaretine gitmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, işten eve bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında askeri hastaneye gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında acil hastaneye gitmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayla hastaneye gitmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir