AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastanede bebek görmek

Kahve falında hastanede bebek görmek

Kahve falında hastanede bebek görmek muradının gerçekleşeceğine, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, şansının geri döneceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastanede bebek gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgileri veya çevrenizdeki kişilerden duyduklarınızı, araştırmadan dikkate almamalı veya kullanmamalısınız.

Kahve falında hastanede bebek emzirmek okuyacağına ve bilgileneceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek hastanesi görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine rivayet eder.

Kahve falında hastanede yeni doğmuş bebek görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, malına gelecek zarara alamet etmektedir.

Kahve falında hastanede bebekler görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastanede bebek görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hastane ve bebek görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında hastanede yeni doğan bebek görmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini hastaneye kaldırmak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir