AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta olup bayılmak

Kahve falında hasta olup bayılmak

Kahve falında hasta olup bayılmak hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında hasta olup bayılmak gördüyseniz:

  • Politik olmanız ise, fayda sağlayan taraf olmanızı sağlar.

Kahve falında hasta olup bayılmak borçlarının çoğalacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hasta olmak bayılmak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına rivayet eder.

Kahve falında bilerek bayılmak bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine işarettir.

Kahve falında sevgilisinin bayıldığını görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, işlerin yoluna sokulacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuğunun bayıldığını görmek yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin bayıldığını görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalettir.

Kahve falında hastanede bayılmak kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında ağlamak bayılmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir