AnaSayfa / Genel / Kahve falında hasta kedi yavrusu görmek

Kahve falında hasta kedi yavrusu görmek

Kahve falında hasta kedi yavrusu görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında hasta kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Yapacak çok işiniz var.

Kahve falında hasta kedi yavrusu görmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta yavru kedi görmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine inanılır.

Kahve falında hasta yavru köpek görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru kediyi yakmak huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, onunla güzel bir ilişki kuracağına inanılır.

Kahve falında evin içinde yavru kedi görmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında yeni doğmuş kedi yavrusu görmek birbirini çok seven kişilerin çıkacak dedikodular yüzünden ayrılacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedi yavrusu doğurmak verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi ve köpek yavrusu görmek kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir