AnaSayfa / Genel / Kahve falında haşlanmış köpek eti görmek

Kahve falında haşlanmış köpek eti görmek

Kahve falında haşlanmış köpek eti görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, gün sayacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış köpek eti gördüyseniz:

  • Aralarından en iyi seçimi yapabilmek için bekleyip ortaya neler çıktığını görmeye çalışmanızda fayda var.

Kahve falında haşlanmış köpek eti görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet eder.

Kahve falında haşlama et görmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına tabir olunur.

Kahve falında haşlama et yemeği görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında haşlama et yemek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına inanılır.

Kahve falında haşlanan et görmek hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında haşlanmış tavuk eti görmek onlara doyasıya sarılacağına, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında et haşlaması yemek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış kemikli et görmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, sorunların günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir