AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı yokuşa sürmek

Kahve falında arabayı yokuşa sürmek

Kahve falında arabayı yokuşa sürmek fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayı yokuşa sürmek gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında yokuş yukarı araba sürmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı yokuşa sürmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına delalettir.

Kahve falında arabayı yokuş yukarı sürmek deniz aşırı işler yapılacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet eder.

Kahve falında yokuş yukarı bisiklet sürmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yokuş aşağı bisiklet sürmek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuş inmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yokuş yukarı araba kullanmak rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir