AnaSayfa / Genel / Kahve falında hap içememek

Kahve falında hap içememek

Kahve falında hap içememek dinine bağlı kalacağına, dilediği gibi yaşayacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında hap içememek gördüyseniz:

  • Bir konuşma ya da tartışma kendinizi aldatılmış hissetmenize neden olabilir.

Kahve falında beyaz hap içtiğini görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına alamet eder.

Kahve falında birinin hap içtiğini görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hap içmeye çalışmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının hap içtiğini görmek yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına delalettir.

Kahve falında hap içememek sevdikleri ile bir araya geleceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında hap içtiğini görmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında hap içip zehirlenmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında birine hap vermek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir