AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı tamire vermek

Kahve falında arabayı tamire vermek

Kahve falında arabayı tamire vermek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında arabayı tamire vermek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınız veya sevdiğiniz kişiyle yapacağınız planlar kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Kahve falında arabayı tamir etmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba tamiri yapmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında araba tamircisi görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski araba tamir ettirmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında araba tamiri görmek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine alamet eder.

Kahve falında arabayı tamir ettirmek itibarının ve makamının artacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında araba tamir ettiğini görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, aydınlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında araba tamir etmek özel hayatında sessizleşeceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir