Kahve falında hamsili pilav görmek

Kahve falında hamsili pilav görmek subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, iyi habere, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamsili pilav gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya veya sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında hamsili pilav görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına delalet eder.

Kahve falında hamsili pilav yemek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, dertlerin artacağına işarettir.

Kahve falında hamsili pilav yapmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızarmış hamsi yemek yapılan hataların tekrarlanmayacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında hamsi yemek mutlu zamanlar geçireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temizlenmiş hamsi görmek yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ hamsi yemek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, esenlik içinde olacağına yorulur.

Kahve falında hamsi almak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir