AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ hamsi yemek

Kahve falında çiğ hamsi yemek

Kahve falında çiğ hamsi yemek kısa zamanda çok yol alınacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına işarettir.

Kahve falında çiğ hamsi yemek gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk yeni şeyler öğrenmenizi veya bazı işleri farklı yöntemlerle ele almanızı sağlayabilir.

Kahve falında çiğ hamsi yemek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında hamsi yemek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında hamsi yemek görmek ferah bir hayat yaşarken bir anda dara düşüleceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamsi balığı yemek karlı çıkacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında ekmek arası hamsi yemek hiç beklenmedik şeyler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamsi kızartması yemek kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamsi pişirip yemek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işaret eder.

Kahve falında hamsi kızartıp yemek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, kendi geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir