AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamsi tutmak

Kahve falında hamsi tutmak

Kahve falında hamsi tutmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kavgalı durumların nihayete ereceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında hamsi tutmak gördüyseniz:

  • İşleri kendi bildiğiniz yöntemlerle ele almaya özel önem vermeniz gerekiyor.

Kahve falında hamsi tutmak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında hamsi balık tutmak başarısızlığı karşısında yıkılacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına delalettir.

Kahve falında hamsi balık pişirmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde hamsi görmek kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, mal mülk kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayıklanmış hamsi görmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında balık hamsi görmek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamsi buğulama görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında tavada hamsi görmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir