AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile ve kan görmek

Kahve falında hamile ve kan görmek

Kahve falında hamile ve kan görmek refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile ve kan gördüyseniz:

  • Son zamanlarda iniş çıkışlı bir yol izleyen veya nereye gittiği belli olmayan iş, plan veya ilişkileriniz netleşmeye veya yoluna girmeye başlayabilir.

Kahve falında hamile olup kan görmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamileyken kan görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile olduğunu ve kan geldiğini görmek yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamileyken kan geldiğini görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, yeni bir haneye sahip olacağına delalettir.

Kahve falında hamile ve kan görmek maddi durumunun düzeleceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında hamile birinden kan geldiğini görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kan vermeye gitmek endişelerini silip atacağına, büyük bir işe kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin gözünden kan geldiğini görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir