AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayı durduramadığını görmek

Kahve falında arabayı durduramadığını görmek

Kahve falında arabayı durduramadığını görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında arabayı durduramadığını gördüyseniz:

  • Jestler veya planlar özel ilişkilerinizin kuvvetlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında arabayı zor durdurmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayı durdurmak tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında arabayı durduramamak Allah katında günahlarının affolacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında arabayı durdurmaya çalışmak kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabayı durduramadığını görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kendisini işine vereceğine inanılır.

Kahve falında giden arabayı durdurmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, yarasını saracağına inanılır.

Kahve falında araba durdurmak kötü günler yaşayacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla uçurumun kenarında durmak aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir