Kahve falında hamile kadının gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında hamile kadının gelinlik giydiğini görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına delalettir.

Kahve falında hamile kadının gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Hayallerin gerçekle karşılaşması sorun yaratabilir.

Kahve falında hamile kadının gelinlik giydiğini görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine yorulur.

Kahve falında hamile gelinlikli kadın görmek vefa göstereceğine, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kadını gelinlikle görmek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında hamile gelinlik giymek uzun yıllar boyunca çekeceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile olup gelinlik giymek hayatı boyunca hep sevileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında hamileyken gelinlik giydiğini görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine delalet eder.

Kahve falında hamile birinin gelinlik giydiğini görmek deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamileyken gelinlik giymek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir