AnaSayfa / Genel / Kahve falında ham meyve görmek

Kahve falında ham meyve görmek

Kahve falında ham meyve görmek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında ham meyve gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında ham meyve yemek zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ham meyve koparmak doğru bir karar verileceğine, sorunsuz geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ham meyve görmek küs olduğu kişilerle barışacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında ham meyve toplamak işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ham armut görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, daha çok iş yapacağına işarettir.

Kahve falında ham çilek görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, eşe dosta yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında ham kavun görmek gelirinin garanti olacağına, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine tabir olunur.

Kahve falında hamza ismini duymak bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir