AnaSayfa / Genel / Kahve falında halka tatlısı görmek

Kahve falında halka tatlısı görmek

Kahve falında halka tatlısı görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında halka tatlısı gördüyseniz:

  • Adil davranmayacağını ya da davranmadığını bildiğiniz bir kişiyi engelleyebilmek için yapılması gereken değişiklikleri dile getirmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında halka tatlısı görmek karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, dara düşeceğine yorulur.

Kahve falında halka tatlı yemek kolay yollardan rızık sahibi olacağına, verilen bütün emeklerin heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halkalı tatlı görmek aradaki buzları eriteceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında halka tatlı yediğini görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, ticaretinin büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında halka tatlı görmek ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, yılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halka tatlısı yemek uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında halka konuşma yapmak yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın halka yüzük görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir