AnaSayfa / Genel / Kahve falında halay tutmak

Kahve falında halay tutmak

Kahve falında halay tutmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, zarar edilen işlerde kara geçileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında halay tutmak gördüyseniz:

  • Her şeyin azıyla yetinmek olayların rayına oturmasına yardım edebilir.

Kahve falında halay tutmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, kazancının tükenmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölen birinin halay çektiğini görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında halayı ölmüş görmek hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında bir düğünde halay çekmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında işyerinde halay çekmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında halay çekeni görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, rakiplerini geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanla halay çekmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle halay çekmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir