AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya binmeye çalışmak

Kahve falında arabaya binmeye çalışmak

Kahve falında arabaya binmeye çalışmak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, daha iyi imkânlara sahip olacağına, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, yüksek tahsil yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabaya binmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek değişiklikleri saymazsak bütün olarak önceki etkilerin devamını yaşıyorsunuz.

Kahve falında araba kullanmaya çalışmak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında arabaya binmeye çalışmak sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine yorulur.

Kahve falında arabayı durdurmaya çalışmak çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine alamet eder.

Kahve falında arabaya yetişmeye çalışmak mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına işarettir.

Kahve falında araba sürmeye çalışmak dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eve gitmeye çalışmak sağlık sorunları varsa düzeleceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına delalettir.

Kahve falında ayetel kürsi okumaya çalışmak kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kibrit yakmaya çalışmak ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir