AnaSayfa / Genel / Kahve falında hala kızına sarılmak

Kahve falında hala kızına sarılmak

Kahve falında hala kızına sarılmak yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, verilen emeğin boşa gideceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, keyifli günler geçireceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hala kızına sarılmak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan bir değişiklik isteği yaşayabilirsiniz.

Kahve falında hala kızına sarılmak çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine tabir olunur.

Kahve falında halamın kızını görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hala ve kızını görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında hala ve hala kızı görmek hayırlı olayların yaşanacağına, şifa ve ilaç bulacağına alamet eder.

Kahve falında hala kızıyla evlenmek işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına yorulur.

Kahve falında hala kızı görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına delalettir.

Kahve falında hala ogluyla evlenmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulur.

Kahve falında hala ve teyze görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir