Kahve falında haksız para almak

Kahve falında haksız para almak kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında haksız para almak gördüyseniz:

  • Sanki sizin iyiliğinizi istermiş gibi davranan ard niyetli kimselere dikkat edin.

Kahve falında haksız para kazanmak rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına işaret eder.

Kahve falında haksız para almak herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında haksızlığa uğradığı için ağlamak ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına işarettir.

Kahve falında hakkını istemek borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında birine hakkını helal etmemek Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında haksız yere suçlanmak neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında haksız yere hapse girmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hakkını helal etmediğini görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir