AnaSayfa / Genel / Kahve falında haklı olduğunu görmek

Kahve falında haklı olduğunu görmek

Kahve falında haklı olduğunu görmek sürekli yerinde sayacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, kazançlı bir döneme girileceğine, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında haklı olduğunu gördüyseniz:

  • Ciddi bir erkekle tanışabilirsiniz.Bu kişi sizi çok arzuladığnız mutluluk duygularını tattırabilir.

Kahve falında haksız yere hapse düşmek yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet eder.

Kahve falında haksız yere hapse girmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine rivayet eder.

Kahve falında hakkını alamamak elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında haksız yere tutuklanmak hayatının ağzının tadına göre olacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında haklı olarak beddua etmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında haksızlık etmek eş ve evlat sahibi olacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hakkı bulut görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine inanılır.

Kahve falında eşine hakkını helal etmemek üzüleceğine ve pişman olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir