AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabaya binmek gitmek

Kahve falında arabaya binmek gitmek

Kahve falında arabaya binmek gitmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına ve ileride de en yetkili makamlara geleceğine, ortamın bir hayli gerileceğine delalet eder.

Kahve falında arabaya binmek gitmek gördüyseniz:

  • Mücadele ya da tartışma ortamlarında sizden beklenen güç figürü olma rolünü bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında hızlı giden arabaya binmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında arabaya binmek gitmek sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, işlerin günden güne açılacağına inanılır.

Kahve falında giden arabaya binmek maddi zarara gireceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hacca gitmek için uçağa binmek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçağa binmek amerikaya gitmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında hızlı giden trene binmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında giden trene binmek malında azalmaya, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında hacca gitmek için otobüse binmek hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir