AnaSayfa / Genel / Kahve falında hafızlık yapmak

Kahve falında hafızlık yapmak

Kahve falında hafızlık yapmak kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında hafızlık yapmak gördüyseniz:

  • Size zorluk çıkartan bazı iş birliklerini veya ilişkileri hayatınızdan çıkartabilir veya vazgeçilmez olanlarla ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

Kahve falında hafızlık yapmak çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, nefsine yenileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hafız görmek iyiliğe kavuşacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın hafız görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hafızlara hizmet etmek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında hafızlığa çalışmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hafız birini görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hafızın kuran okuduğunu görmek yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına işaret eder.

Kahve falında hafız olmak büyük ve güzel işler yapacağına, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir