AnaSayfa / Genel / Kahve falında hafız olmak

Kahve falında hafız olmak

Kahve falında hafız olmak günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında hafız olmak gördüyseniz:

  • Belli bir durumun gelişiminden rahatsız oluyorsanız son dakika değişiklikleri yapılması gerekebilir.

Kahve falında hafız görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, kişinin her daim iyi anılacağına rivayet eder.

Kahve falında hafız kadın görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bayan hafız görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine işaret eder.

Kahve falında hafızlığa çalışmak uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında hafızın kuran okuduğunu görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hafızlara hizmet etmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine delalettir.

Kahve falında hafızlık yapmak sevdiği insana kavuşacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın hafız görmek koltuğunun yükseleceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir