AnaSayfa / Genel / Kahve falında hadis söylemek

Kahve falında hadis söylemek

Kahve falında hadis söylemek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, yüzlerin asılacağına alamet eder.

Kahve falında hadis söylemek gördüyseniz:

  • Pazarlıklar ya da anlaşmalar esnasında sakinliğinizi korumalı, banka işlemleri esnasında sabırlı olmalısınız.

Kahve falında hadis söylemek verilen bütün emeklerin heba olacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına delalettir.

Kahve falında hadis işitmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hadis kitabı görmek ileri gideceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine delalet eder.

Kahve falında hadis ezberlemek çözümlere kavuşacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hadis duymak başarıyla geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hadis dinlemek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına işaret eder.

Kahve falında hadis okuduğunu görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında hadis anlatmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir