AnaSayfa / Genel / Kahve falında hadis dinlemek

Kahve falında hadis dinlemek

Kahve falında hadis dinlemek kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, borçların biteceğine, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında hadis dinlemek gördüyseniz:

  • Boğanın hayalleri ötekilere benzemez, farklıdır.

Kahve falında hadis dinlemek hasret ve özlem gidereceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine tabir olunur.

Kahve falında hadis yazmak ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında hadis ezberlemek tartışmaların kavgaya döneceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında hadis yorumlamak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, hastalar için şifaya yorumlanan fal, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine inanılır.

Kahve falında hadis söylemek illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hadis kitabı görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hadis duymak gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına yorulur.

Kahve falında hadis işitmek kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir